SIlent Disco Hyra [OLD]

Silent Disco Hörlurar

Ett enkelt koncept med en spektakulär effekt. Ta ett rum fullt av klubb, beväpna dem alla med en uppsättning av trådlösa hörlurar, har tre separata DJ sändning till dem live via tre FM-kanaler och titta på helt surrealistiskt skådespel som utspelar sig.

En massa av mänskligheten, kasta drag, dra former och sjunga med till vad som verkar alla andra att vara … fullständig tystnad. Välkommen till den enormt populära fenomen som är ’Silent Discotheque’.

Uttråkad med en låt? Sedan helt enkelt byter kanal på din trådlösa hörlurar och du kan lyssna på något annat. Dj spel samtidigt, som erbjuder en rolig blandning av okoordinerade dans och ännu mindre sammanhängande sång.

Ibland kanske du vill sluta lyssna på musik, ta dina hörlurar ut och lyssna på vad alla andra sjunger. Det är verkligen en unik upplevelse.

Populariteten av Silent Disco har skyhöga. Om du får chansen, stanna till vid Silent Disco och ta en titt, jag lovar att du inte motstå att få ett par hörlurar och börja dansa som en galning.

Silent Disco: En part i tystnad
Hur kommer jag hör folk om jag vill prata? hehe 🙂 rolig fråga! Vad sägs om att ta ut hörlurarna ut … det kan vara en bra start.

Disco är inte död. Det gick bara tyst … gå in i en Silent Disco händelse och se själv: ett par hundra personer, två DJs spinning och ett dansgolv fylld med gyrating dansare – i total tystnad.

Antingen du håller en festival, house party eller en speciell händelse, är den tysta disco blir mycket populär. En tyst disco har mycket gemensamt med en vanlig fest, med en märkbar skillnad … det finns ingen musik!

Eftersom Walkman ut på gatorna har vi alla sett enskilda privata dans partier på busshållplatser eller i mataffären, men den tysta disco tar den erfarenheten till en annan nivå.

Record spinning, Pop-låsning, head guppande och hip skakning är allt du förväntar dig att se en dansparty, men det största du hör verkar saknas, men det är inte riktigt saknas alls. Så det är inte precis ”tysta”, men om du vill veta vad folk dansar till du måste antingen lita på någon vidarebefordrade föreställningar eller hyra trådlösa hörlurar som gör att du kan växla mellan DJ källorna och kontrollera volymen.

The Silent Disco hamnar vara som tre parter i ett. Du kan lyssna på olika typer av musik eller bara ta hörlurarna bort och prata. Det är helt annorlunda eftersom det inte är så högt. Du kan faktiskt prata med någon. Ta dina hörlurar ut och kommunicera med en annan person.

”Genom att använda hörlurar musik i lokalen kan gå långt in på kvällen. ”Vi har lekt med den här idén i flera år, försöker tänka ut sätt att bekämpa de bullergränser. ”… äntligen något tillsammans så att partiet kan gå på senare in på kvällen utan att åsidosätta buller utegångsförbud”

”Silent Disco: En volym strategi för part-besökare”

”Det är av allt att döma lustiga. tänk hundra folk som dansar med nördiga headset.”

”Hasta la vista buller patruller med Silent Disco Party Silent Disco: musikens alla i öronen på hörlurs disco fall det finns en scen bekant för någon sommar musikfestival – öppna fält fullt av svettiga unga kroppar vred sig i tid. men detta verkar saknas en viktig del – ljud.

”Och det kommer att se ut dansarna hoppar runt till en obefintlig takt.”

”Jag föreställer det kommer att vara ganska roligt att se några tusen människor som dansar i total tystnad”

”Silent Disco är det bara ytterligare en möjlighet att göra något dumt”

”Vill ha fred på din fest? prova tyst disco, känd för sina mind-krossning ljud och hög volym intensitet, har en lösning inte irritera sina lantliga grannar efter midnatt genom att tillhandahålla en tyst disco.”

”Fantastiska inte helt tyst så många part djur skrek med till sin egen musik”.

”Natten är så kul – När du anländer får du ett par trådlösa hörlurar och disco ljus blinkar men det finns inget ljud”.

”Du har två knappar på hörlurarna, så att du kan välja vilken av de två djs kommer head-to-head som du vill lyssna på.”

”Silent Disco, måste du se det att tro det.”

”Det ser ut som alla dansar till ingenting”

”Det är ganska förenande eftersom du kan dansa med två vänner och alla lyssnar på olika saker.”

”Du kan också ta dina hörlurar ut och ha ett samtal utan att skrika!”

”Det är väldigt annorlunda från en traditionell klubbverksamhet upplevelse, där ljuds frekvenser gör en stor del av den unika ljudupplevelse. men även utan den fysiska kroppen erfarenhet av bas, folk dansa till musiken.”

”Idén om att dansa runt ett tyst rum är verkligen intressant, jag gick till något sådant här i Disney World nyligen och älskade varje minut av händelsen, så att se ut ungefär så här kommer Quinnipiac är fantastiskt.”

”Jag tror att hela idén med en tyst dance party är fantastiskt, att kunna se folk som dansar runt och höra något annat än deras rörelser och deras röster sjunga ibland är verkligen unik. Det finns inte en massa händelser som denna och jag hoppas verkligen att det förs tillbaka nästa år.”

”Silent Disco erbjöd en chans att få helt nedsänkt i musiken. övergripande de djs tillät alla att utsättas för en mängd olika typer av musik som är aldrig en dålig sak.”

”Tyst och osynlig disco – det verkar som en oxymoron: a dance party utan musik. Tja, musik bara kan du höra i alla fall. vid dessa disco partier är dansare ges tre-kanals hörlurar så att de kan rocka loss till sina låtar val. fördelarna är att du kan ha ett parti förrän sent på morgonen och ingen klagar. det är också mer socialt eftersom du kan ta bort hörlurarna och faktiskt prata med personen bredvid dig och höra vad de har att säga.”

”När jag kom in i rummet jag trodde vad är fel med denna plats, men än jag fick ett par hörlurar och sedan jag förstod det var inget fel”